Grønn Logistikk i Larvik - ny distribusjonssentral for blomster og planter

19.03.2013 (Oppdatert: 04.03.2015) Marianne Strøm

40 personer møtte på Gartnerlunsjen NLR Viken arrangerte hos Grønn Logistikk i Ringdalskogen i Larvik onsdag 6. februar. Grønn Logistikk er en ny distribusjonssentral for blomster i Norge og ble satt i drift i januar i år.

Ansiktene utad hos Plantasjon Source Norge; fra venstre Julie Titlestad (prosjektleder), Gard Milton (daglig leder) og Gunn Nordheim (ordrebehandler) Helt til høyre sitter daglig leder hos Grønn Logistikk Geir Espen Johansen.

Grønn Logistikk AS eies av Kjetil Titlestad og tanken bak er å effektivisere logistikken for blomster og planter i Norge. Kjetil Titlestad presiserer at det er en distribusjonssentral som er åpen for alle. Transportøren Alex Andersen står for uttransport, mens gartneriene selv har ansvar for transporten inn til sentralen. Det finnes også et stort kjølelager som det kan leies plass i til for lagring av planter.

Plantasjon Source Norge er en av flere leietakere hos Grønn Logistikk. De har ansvar for innkjøp av norske varer til alle Plantasjenbutikkene i Norge. Plantasjen Source Norge har fire ansatte på sentralen og de skal omsette norske varer for kr 250 mill i 2013. Norgro har også flyttet inn med en avdeling for småplanter og bulkvarer. Arbo Hoeg skal inn på spedisjon og fortolling, og det jobbes også med å få Mattilsynet inn for mottakskontroll av importerte varer.

Grønn Logistikk ønsker flere leietagere velkommen, og de håper på å få inn flere grossister og leverandører til blomsternæringen.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.