Gartnerdagene er historie - men for en verdig avslutning!

29.10.2013 (Oppdatert: 04.03.2015) Marianne Strøm

Gartnerdagene ble arrangert for aller siste gang 22.-23. oktober 2013. Det ble en verdig avslutning, med masse fornøyde mennesker og god stemning! Og heldigvis er det ikke slutt på å treffes for oss i bransjen, det blir et nytt arrangement - en ny møteplass - men på andre premisser enn det vi kjenner i dag.

Det er en tid for alt – og tiden for lokale, tekniske utstillinger er over – verden har blitt så liten og tiden så stram.

Folk prioriterer å reise utenlands for å se på tekniske nyvinninger. Det tar kanskje kortere tid å fly til Holland enn å kjøre bil til Stokke. Når interessen for arrangementet avtar, synes vi det er feil ressursbruk å bare fortsette som før.

Selv om tiden for lokale tekniske utstiller er over, så er definitivt ikke tiden for møteplasser over, og behovet for et treffpunkt i vår næring er ikke blitt noe mindre med årene. Vi ønsker å møte behovet i tiden. Vi må se vårt marked, slik gartnerne må se sitt marked – vårt marked er i endring og dermed må vi som arrangører også gjøre endringer.

Vi ønsker å skape en interaktiv og dynamisk møteplass på tvers av næringen, med mange aktører involvert. Noen biter er på plass, men resten av puslespillet er ikke ferdig lagt. Selv om malen er påbegynt, er det lang vei å gå før vi har et nytt konsept på plass og vi er åpne for innspill fra aktører i næringen.

Gartnerdagene ble arrangert for første gang på 70-tallet, og man kan jo undres over hvorfor nettopp Gartnerdagene har overlevd mange tilsvarende utstillinger. Men i etter nesten 40 år er det altså slutt, men et nytt konsept er under oppseiling!

Her er bilder fra årets arrangement:

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takk for nå og velkommen tilbake til en ny epoke!  

 


Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.