Grønn Møteplass

21.10.2014 (Oppdatert: 04.03.2015) Marianne Strøm

Det var stor interesse fra utstillerne i forkant av Grønn Møteplass, totalt 71 firma var tilstede på 42 stander, men det ble dessverre ikke det arrangementet vi hadde planlagt.

Både på grunn av at «Den Norske Handelsplassen» som skulle vært arrangeret samtidig, måtte avlyses grunnet få påmeldte produsenter, men også på grunn av lite besøk. Valg av tidspunkt for arrangementet falt på september på grunn av ønsker fra planteskolene, men kun to planteskoler meldte seg på. Resultatet var at Grønn Møteplass ble en enklere versjon av det som tidligere het Gartnerdagene.

Bredden i foredragene ble også redusert siden en av målgruppene falt bort når Handelsplassen ikke ble arrangert, men de foredragene som ble holdt var det imidlertid stor interesse for. Det ser ikke ut til at produsentene er interessert i utstillinger lenger. Endelige datoer ble sendt ut 3. juli, så det skulle være tid nok for å planlegge en tur til Gjennestad.

Flere ting var nytt av året. Middagen var flyttet nærmere Gjennestad, til Furulund, hvor det også var overnattingsmuligheter i hytter. Disse ble imidlertid ikke fylt opp, folk valgte heller å bo de andre stedene, på Foksrød eller i Sandefjord. Vi hadde satt opp buss mellom utstillingen, middagen og overnattingsstedene, både etter utstillingen, før middagen og etter middagen, så logistikken skulle ikke være noe problem. Likevel var vi bare vel 40 til middag, men det var en super cowboymiddag vi fikk servert.

Konklusjonen er at utstillerne ønsker slike arrangement, men produsentene bryr seg ikke med å delta, det tar vi som arrangører til etterretning.

Alle foto: LA Høgetveit, NLR Viken

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.