44 danske plantenyheder på IPM - En felles bransje står bak!

09.02.2015 (Oppdatert: 04.03.2015) Marianne Strøm

På Floradanias stand kan man oppleve hele 44 danske produktnyheter, hvor av 10 av de er nye konsepter. Danskehallen har en helt spesiell atmosfære, hvor man kan merke, at det er bransjen i fellesskab, som står bak. Mange av gartnerne er til stede som støtteapparat for selgerne og har samtidig selv en unik mulighet til å få en direkte reaksjon på produkter og nyheter fra salgsselskapenes kunder.

Mini Phalaenopsis i en enkel, vakker glasskule til å henge opp er en av sesongens nyheter fra Gartneriet Nældebakken. Foto: Floradania

 

Da verdens største planteutstilling, IPM i Essen, Tyskland, slo dørene opp den 27. januar, var det med sterk dansk representasjon.

Floradania Marketings messeteam med Benny Thomsen i spissen har tenkt nytt rundt den danske fellesstand i hall 5 på IPM 2015.
I midten finner man en ny kaffelounge, hvor gartnere, selgere og innkjøpere kan møtes under avslappende former.
Men man kan gjøre mye annet enn å drikke kaffe og småprate på Floradanias stand. Her finner man også spesialutstillinger av blant annet miniplanter og spesialkulturer.

Rhoicissus digitata fra Gartneriet Vestdal er en av de spennende spesialkulturene som blir presentert på IPM 2015 på Floradania Marketings spesialutstilling. Foto: Floradania

 

En felles bransje står bak

 

Sist men ikke minst kan man på Floradanias stand oppleve hele 44 danske produktnyheter, hvor av 10 av de er nye konsepter.

Danskehallen har en helt spesiell atmosfære, hvor man kan merke, at det er bransjen i fellesskab, som står bak.

Mange av gartnerne er til stede som støtteapparat for selgerne og har samtidig selv en unik mulighet til å få en direkte reaksjon på produkter og nyheter fra salgsselskapenes kunder.


Gartneriet Rosa introduserer Rosa ’Love me forever’ på nyhetsstanden i Danskehallen på IPM. Det er en oppstammet minirose til bruk innendørs. Foto: Floradania.


Kilde: Gartnertidende.dk 28.1.2015 Lotte Bjarke


Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.