Etterutdanningskurs "Planteproduksjon i veksthus 2"

19.05.2015 (Oppdatert: 19.05.2015) Liv Knudtzon

NMBU og Bioforsk vil i oktober arrangere et nytt etterutdanningskurs for gartnere, "Planteproduksjon i veksthus - 2" knyttet opp til prosjektet VeksthusDynamikk, som blant annet jobber med energisparing. Benytt sjansen til faglig oppdatering nå og meld deg på innen søknadsfristen 15. juni!

Prosjektet VeksthusDynamikk hadde et kurs i Drammen i november hvor de foreløpige resultatene fra prosjektet ble lagt frem.  Nå planlegges det alså også et nytt etterutdanningskurset som vil ha en samling på Ås 27.-30. oktober. Her vil mange ulike temaer knyttet til energisparing og planteproduksjon bli tatt opp av dyktige fagfolk fra blant annet NMBU og Bioforsk. Disse har første hånds kunnskap om resultatene fra prosjektet VeksthusDynamikk. Aktuelle tema på kurset er: energieffektivisering, klima, gjødsling, formering og plantevern (integrert bekjempelse og bruk av lys). I tillegg til samlingen i oktober vil ca 1/3  av etterutdanningskurset være nettbasert, dermed er det enkelt å følge kurset også for de som bor et stykke unna. For de av dere som deltok på VeksthusDynamikk sitt etterutdanningskurs i Drammen 10. og 11. november i fjor,  vil dette bli godkjent som en del av etterutdanningskurset og erstatte den nettbaserte delen. Etterutdannigskurset i sin helet vil gi 5 studiepoeng.

I tillegg vil det være mulig for dem som ønsker det å ta en 5 studiepoengs oppgave relatert til sin bedrift med veiledning fra personalet på Ås. Tanken med en slik oppgave er å belyse et tema der det er behov for ny kunnskap i bedriften.

Du kan lese mer om etterutdanningskurset og påmelding på: http://www.nmbu.no/studier/sevu/kurs/node/20470

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.