Sammenslutning NLR Veksthus og NLR Viken i boks

22.12.2015 (Oppdatert: 23.12.2015) Liv Knudtzon

NLR er under omorganisering over hele landet. Rundt i det ganske land arbeides det på spreng med å få på plass større, mer robuste regioner med et godt faglig tilbud til medlemmene.

NLR Veksthus og NLR Viken har vært i forhandlinger om sammenslutning gjennom året. Styrene i NLR Veksthus og NLR Viken la frem det endelige forslaget om sammenslutning for sine ekstraordinære årsmøter 30.november.  Sammenslutningsavtalen og forslag til nye vedtekter ble gjennomgått på møtene. Sammenslutningen ble enstemmig vetdatt i begge de ekstraoridinære årsmøtene.

Det ble også valgt et interimstyre, som skal fungere som styre frem til første årsmøte. Interimsstyret er bestående av Ole R. Tala (leder), Magne Bergerud (nestleder), Ernst Skalleberg, Gaute Myren og Silje Stenstad Nilsen ble valgt.

Fra nyttår vil nye NLR Viken bestå av 22 rådgivere, hvorav 7 rådgivere vil jobbe med veksthus i et eget veksthusteam. I tillegg har NLR Viken rådigvere innenfor grønsaker, potet, frukt, bær og korn. 2016 blir et spennende år for oss alle. Vi gleder oss til å være med på å løse utfordringer og få flyt i vår nye NLR-enhet.

 

 

.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.