Autorisasjonskurs på Gjennestad 8. og 16. mars

03.03.2016 (Oppdatert: 03.03.2016) Liv Knudtzon

NLR Viken, Team Veksthus arrangerer autorisasjonskurs for håndtering og bruk av plantevernmidler på Gjennestad i Vestfold i mars. Vi kjører denne gangen både grunnkurs (for dem som tar kurset for første gang) og fornyingskurs (dere som har tatt kurset før). Fornyingskurs må tas hvert 10. år. Det arrangeres Autorisasjonskurs på Gjennestad 8. og 16. mars spesielt myntet på gartnerier og hagesentra. Aller siste sjans for påmelding er 04.03.16.

I ny «Forskrift om plantevernmidler» har det kommet krav om at de som selger plantevernmidler (yrkespreparater eller konsentrerte hobbypreparater), skal ha autorisasjonskurs for håndtering og bruk av plantevernmidler. På utsalgsstedet skal det alltid være en ansatt med autorisasjonsbevis tilstede i hele åpningstiden.

Benytt sjansen til å bli med på et spisset kurs som er mest mulig relevant for din bedrift.

Se vedlagte kursinvitasjon. Aller siste deadline for påmelding er fredag 4. mars.

/media/ring/11952/Innbydelse til autorisasjonskurs på Gjennestad mars 2016.pdfFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.