Velkommen til gartnerivandring hos Smedsvik gård

Velkommen til gartnerivandring onsdag 30. august 2017, kl. 15.00 hos Smedsvik Gard, Skjoldavikvegen 174, 5574 Skjold

Les mer ›

Velkommen til gartnerivandring hos Aarbakke gartneri

Velkommen til gartnerlunsj hos Aarbakke gartneri, Tirsdag 12. september, 2017, kl. 11.00 Aarbakke gartneri produserer Cyclamen, utplantingsplanter og småplanter av tomat og agurk.

Les mer ›

Siste nytt om Kompakt 5C

Det vekstregulerende middelet Kompakt 5C har fått fornyet godkjenning i Danmark. Kompakt 5C inneholder 46 % klormekvatklorid, samme mengde klormekvatklorid som er i Cycocel Extra.

Les mer ›

Dokumentkontroll ved import av planter

Ved import av planter, hvor det er krav om plantesunnhetssertifikat, skal mottakskontrollen i tillegg til fysisk sjekk av plantene også inneholde en sjekk av dokumentene som følger sendingen (eksport- og/eller re-eksportsertifikat).

Les mer ›

Utvidet bruksområde for Vertimec

Vertimec er nå godkjent til "Bruksområde av mindre betydning" ("Minor -Use") mot skadedyr i salat, urter og grønnsaker i veksthus og urter på friland

Les mer ›

Bladlusen har kommet

Selv om det er tidlig i sesongen er det oppdaget bladlusangrep hos flere veksthusprodusenter, både i grønnsaker og i blomster.

Les mer ›

Kompakt 5C søkes godkjent i Norge

Det vekstregulerende middelet Kompakt 5C har fått fornyet godkjenning i Danmark. Kompakt 5C inneholder 46 % klormekvatklorid, samme mengde klormekvatklorid som er i Cycocel Extra.

Les mer ›

Invitasjon til Økogruppe for veksthusgartnere

Velkommen til møte i økogruppen på veksthus d. 13.

Les mer ›

Velkommen til møte tirsdag 9. mai kl. 18.00

Velkommen til møte med fokus på agurk og tomat. Møll i tomat (tuta absoluta), nedbrytbare dyrkingsmatter, markedssituasjonen og dyrkingsspørsmål vil være tema.

Les mer ›

Ny rovmidd mot trips og mellus

Det er nå godkjent en ny rovmidd i Norge. Den heter Amblyseius montdorensis og navnet på produktet er Monty-line. Monty-line selges både i små poser og i større flasker.

Les mer ›

Velkommen til gartnerivandring hos Riis gartneri 20. april

Det blir gartnerivandring hos Riis gartneri på Kjeller torsdag 20. april.

Les mer ›

Prosjekt innen integerert plantevern i veksthuskulturer

NLR Viken har fått tilslag på sin søknad om støtte til prosjektet "Informasjon, utvikling og utprøving av tiltak innen integrert plantevern i veksthuskulturer"

Les mer ›

Kompostering av veksthusavfall

NLR Viken har fått tilslag på sin søknad til Landbruksdirektoratet om støtte til prosjektet: "Økt kunnskap til veksthusprodusenter om kompostering av organisk avfall".

Les mer ›

Nytt regelverk og nye muligheter for økologisk veksthusproduksjon

Opplegg og debatt om marked, energi, nyttedyr og økologisk regelverk på vårens første gartnervandring hos Eirik Voll i Rogaland.

Les mer ›

Nytt om økologisk regelverk

I slutten av mars måned er det kommet er par nyheter innen økologi. Les her om endringer i regelverk og i sertifisering hos Debio.

Les mer ›

Velkommen til Gartnerivandring hos Erik Voll gartneri

Vel møtt til faglig påfyll og sosialt samvær med kollegaer på Gartnerivandring hos Erik Voll gartneri

Les mer ›

Julemøte på Gjennestad

NLR Viken og Vestfold Gartnerlag inviterer til Julemøte på Gjennestad tirsdag 29. november. Benytt anledningen til å møte gode kollegaer og få litt påfyll både av fag og god mat.

Les mer ›

Nordisk konsulentmøte Odense 30.-31.aug 2016

For første gang på mange år ble det arrangert Nordisk konsulentmøte i veksthus. Deltakere var fra Norge, Danmark og Sverige. Hovedtema var vekstregulering og avrenning fra veksthus.

Les mer ›

Velkommen til ny medarbeider!

NLR Viken har ansatt Astrid Sigaard Andersen som rådgiver i Team Veksthus. Astrid har sin utdannelse fra universitetet i København innen hagebrukssektoren.

Les mer ›

Ferieavvikling i Team Veksthus

Det nærmer seg sommer og da også ferieavvikling for mange av våre ansatte. Oversikten under viser når den enkelte er på ferie.

Les mer ›
Forrige side 1 2 3 4 5 Neste side